kaverin pila vanhemmille menee liian pitkälle ja saa heidät hylkäämään hänet

Ah April Fool’s. Päivä, joka on omistettu huijauksille, käytännöllisille vitseille ja valeille, jotka varmasti saavat muutamia ihmisiä pulassa.

Mikä on juuri tapahtunut 25-vuotiaalle Connor McLaughlinille, kun hän päätti leikkiä vanhempiensa kanssa hilpeäksi huijaukseksi, joka ei mennyt alas sellaiseen tapaan kuin hän ajatteli.

Tällä hetkellä matkallaan Australiassa Connor päätti kertoa vanhemmilleen, että hän tuli kotiin pääsiäisenä yllätysvierailulle, kun hän todellakin oli vielä Sydneyssä.
Kun hänen vanhempansa tunnistettiin Facebookissa, Connor teki “yllätyksen” julkiseksi kirjoitukseksi:

Lopulta kosketti Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Mukava pääsiäinen yllätys äidilleni ja isälleni. Ei voi odottaa nähdä kaikkia ja nukkua mukavassa sängyssä pari viikkoa ennen kuin vihdoin menossa takaisin.

Tyypillistä, että se satoi Manchesterissa ja minulla on vain shortsit ja t-paidat pakattu!

Lähettäessäsi kuvan satunnaisesta ikkunasta Manchesterin lentoaseman kanssa, Connorin huijaus oli täydellinen, kun hänen vanhempansa olivat huijattuja.

Vasta sitten, kun hän jakaa kuvan itsestään, joka nauttii oluesta Bondi Beachissa Sydneyssä kirjoittamalla “En ole palannut Englantiin, olen pahoillani, minä menen helvettiin”, hänen perheensä ymmärtäisivät, että he olivat joutuneet.

Ei odottaa hänen vanhempiensa olevan hoodwinked niin helposti, kuin hän on aina “purkamaan niitä”, Connor oli yllättynyt, kun he putosivat temppuja.

Hän kertoi UNILADille, että äitinsä ei reagoinut hyvin, kun hän huomasi, että se oli kaikki vitsi:

Hän ei nähnyt sitä noin tunnin ajan, ja sitten hän soitti minulle. En jättänyt sitä huomiotta ensimmäistä kertaa pitämään hänet reilusti ja kirjoittamaan sanomaan “Minä vain tutkin turvallisuutta”.

Hän kirjoitti minut takaisin sanomalla, että se ei ole paras, joten kävelin Manchesterin saapumiskuvassa ja lähetin hänelle sen. Hän uskoi siihen.

Kaikki äitini ystävät kommentoivat sitä sanomalla kuinka mukavaa on, että olen kotona. Jätin sen vielä 40 minuuttia ennen kuin lähetit rannan valokuvan.

Kaikki ystäväni alkoivat lähettää minulle yksityisiä viestejä nauraen ja sanoen, että he eivät voi uskoa, että he putosivat siihen.

Isäni kirjoitti Facebookille sanoen, että heillä oli vähän huijausta, ja hän tajusi, että teen aina tyhmät jutut ja tiesin, että olin soittanut.

Äiti ei sanonut minulle takaisin noin 20 minuuttia. En ollut varma, oliko hän vihainen ilmoittaakseni minulle tai huoneessani varmistaen, että se on valmis paluuni. Hän huomasi lopulta hauskan ja sanoi, että hän oli uskonut minulle vähän, kunnes isäni mielestäsi oli.

Luulen, että minua ei hyväksytä nyt. Luulen, että lukot muuttuvat, kun puhumme.

1. Kyllä äitini löysi sen hauskan puolen … .. lopulta
2. Isäni väärin Facebookissa
3. Lopeta lähettämäni tweetejä sukunimeni nimestä “vedä vanhempasi eivät ole” mc “LAUGH” lin “enää 🙃🙃

– Connor McLaughlin (@_ConnorM) 1. huhtikuuta 2018

Vaikka hänen vanhempansa eivät ehkä ole nähneet hauskan sivun heti, Twitter teki varmasti hänen postinsa, joka sai 5 000 tykkää kirjoitushetkellä.

Connor myöntää, että hänen ystävänsä löytävät myös hauskanpennun hauskaa, vanhempiensa reaktioista huolimatta myöntää, että hän tekee jotakin samanlaista:

Joo, luulen, että teen sen uudelleen, aina ylös nauraen ja huora. Se on minun isäni syntymäpäivä seuraavaksi, joten ajattelen jotain siitä.

Kun todellakin palaan kotiin, en usko, että kukaan uskoo, että olen todella takaisin.

Connorilla voi olla myös jotain tekemistä hänen äidillensä ennen kuin hän palaa kotiin Australiasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *