Hullu kaveri myy rakkaan Porschensa vain 20 eurolla tästä oudosta syystä

kiinteistönvälittäjä Ed Bezzant – nimeltään @edbezzant Instagramissa – johtaa melko ylivoimaista elämää

Made in Chelsean tähden Sam Thompsonin läheinen ystävä asuu Lontoossa ja jakaa valokuvia kalliista autoistaan, vaatteistaan ​​ja kelloistaan ​​sekä nauhoittavien ylimääräisten matkojen ja juhlien napsautuksista.

Nyt näyttää siltä, ​​että Bezzant on löytänyt sen, mikä voisi olla nerokas tapa tehdä lisää rahaa.

Instagram-postin mukaan hän poimii 2500 lippua 20 kpl: lle jokaisen voittaakseen Porsche Caymanin.

Vaikka tämä saattaa tuntua varastelta – ja hyviltä kertoimilta – kalliille autolle, jos hän myy kaikki liput, jotka hän tekee 50 000 puntaa – enemmän kuin upouusi 718 Cayman (£ 42,897.00) suositeltu vähittäismyyntihinta, viimeisin painos auton.

Bezzant kertoi Business Insiderille, että hän myy lippuja Eventbriten kautta, vaikka alkuperäinen Instagram-postilaatikko ilmoitti: “Porschen myyminen £ 20: lle – Myyn 2500 arpajaiset DM: n kautta, arvonta tapahtuu kun kaikki 2500 myydään ja laitoin jokainen sisäänkäynti instagram live draw – tämä on 100% aito ja joku allekirjoitetaan yli paperit autoon, jos ne on poimittu voit ostaa niin monta merkintä kuin haluat kaikki vahvistetaan sähköpostitse sekä miten maksaa. Peli alkakoon.”

Bezzant kertoi Business Insiderille, että kilpailu “osittain ostaa uuden auton, mutta tärkein syy on, että minulla on häät maksaa ensi vuonna ja annettava hänelle päivä muistaa”.

Bezzant oli alun perin ilmoittanut aikovansa myydä auton heinäkuussa, koska se on nimeltään “pieni Porschen kauneus” Instagram-postissa. “Se on ollut emotionaalinen 2 vuotta”, hän lisäsi.

Bezzant lähettää usein kuvia molemmista Porsche-paikoistaan ​​…

Jos tämä Instagram-postti on uskottava – otsikoitu “Kaikki pakattu matkaamme nykyiseen autoon pysäytettynä seuraavan autoni takana.” – hänellä on silmät, jotka on asetettu Porsche Carreraan hänen seuraavaksi autonsa. Kun hän myy muutamia arpajaisia, se on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *